ΚΣ Σπάρτης: Άλλη μία επιτυχημένη δράση!

ΚΣ Σπάρτης: Άλλη μία επιτυχημένη δράση!

Όταν το πάθος γίνεται αφορμή για γιορτή, η επιτυχία είναι δεδομένη! Απόλυτα επιτυχημένα διεξήχθη την Κυριακή 22 Ιουνίου, στο Σκοπευτήριο της Σελλασίας, η Κυνηγετική – Σκοπευτική Εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης, σε συνεργασία με την εταιρεία Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ, και το Σκοπευτικό Όμιλο της λακωνικής πρωτεύουσας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κύριος Γιάννης Καρβουνιάρης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι συνετέλεσαν στη διοργάνωση. Παράλληλα, παρουσίασε το νέο ΔΣ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς το μέλη του Κ.Σ.Σπάρτης για την ... ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν για τη συνέχιση του σπουδαίου έργου που πραγματοποιεί εδώ και δύο χρόνια ο Κυνηγετικός Σύλλογος.

Ακολούθως, δεκάδες μέλη του Κ.Σ.Σπάρτης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αρχικά από τον κύριο Ναυπλιώτη για το κυνήγι αγριόχοιρου και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν δωρεάν βολές skeet, αλλά και βολές με τη νέα FRANCHI AFFINITY και μονόβολα PALLA της LAMBRO, σε κινητή σιλουέτα αγριόχοιρου. Ο αθλητισμός συνδέθηκε άρτια με την ενημέρωση και στη συνέχεια με τη γιορτή, καθώς η πολυεπίπεδη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Λακωνία! Μάλιστα, στην Κυνηγετική – Σκοπευτική Εκδήλωση παρευρέθησαν και οι πρόεδροι των Κυνηγετικών Συλλόγων Μεγαλόπολης και Μεγάρων. Να προστεθεί ότι την εκδήλωση παρακολούθησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σπάρτης, κύριος Βαγγέλης Βαλιώτης.

Νικητές των αγώνων αναδείχθηκαν ο Μιχάλης Ντανάκας, ο Σπύρος Πραγαλός και ο Νίκος Κανελλίδης. Μάλιστα, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης απένειμε τιμητικές πλακέτες στους νικητές, τον κύριο Ναυπλιώτη, αλλά και το Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης, τα μέλη του οποίου συνετέλεσαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και εγγυήθηκαν την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης πρωτοτύπησε για μία ακόμα φορά, έχοντας και πάλι στο πλευρό του τα μέλη του, τα οποία συνεχίζουν να ακολουθούν τις δράσεις που πραγματοποιεί ο σύλλογος και να επιβεβαιώνουν με την ανταπόκρισή τους ότι πλέον κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης
ΚΣ Σπάρτης
Franchi
Lambro
Πηγή: 
ΚΣ Σπάρτης