Κλειδοθήκη για κυνηγούς!

Ξεκινάς να αγοράσεις δώρο για την κόρη σου και καταλήγεις να παίρνεις κάτι και για σένα, κάπως έτσι έγινε στην περίπτωση μου!
 
Πριν  από  περίπου  μια  εβδομάδα  η  κόρη  μου  είχε  τα  γενέθλια  της  και  είπαμε  με  τη  γυναίκα  μου  να  της  πάρουμε  ένα  κόσμημα  για  το  λαιμό,  από αυτά που  φοράνε συνήθως τα κοριτσάκια. Ήμασταν στα πεθερικά  μου στο Άργος και συζητούσαμε για το δώρο που θέλαμε  να κάνουμε στη μικρή. Πάνω στη συζήτηση μας ανέφεραν  ένα  κατάστημα  στην  περιοχή  που  κάνει  εξαιρετική  δουλειά και θα μπορούσαμε να βρούμε κάτι καλό και σε καλή τιμή. Τελικά, στη βόλτα που  κάναμε το απόγευμα είπαμε να πάμε να ρίξουμε μια ματιά.
 
Όντως, το κατάστημα είχε ωραία πράγματα και σε καλές τιμές. Αλλά τα πράγματα δεν  πήγαν όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει. Ξεκινάμε να βλέπουμε για δώρο και πάνω στη  συζήτηση τους λέω ότι είμαι κυνηγός (όπου σταθώ και όπου βρεθώ για το κυνήγι μιλάω!).  Εκείνη τη στιγμή μου λένε «Κάνουμε κλειδοθήκες για τους κυνηγούς, να σας δείξω;». Δεν  είχα σκοπό να αγοράσω κάτι για μένα αλλά από ευγένεια και αμηχανία είπα «Ναι». 
 
Μετά από πέντε λεπτά βγήκα από το κατάστημα κρατώντας δύο κουτάκια. Ένα για την κόρη  μου και ένα για μένα. Μου άρεσε τόσο η κλειδοθήκη που τελικά την αγόρασα. Ήταν  από πραγματικό δόντι αγριογούρουνου, είχε ασημένια αλυσίδα και έκανε 65 ευρώ. Αν και  τα 65 ευρώ δεν είναι και λίγα σκέφτηκα «Χαλάλι, μου αρέσει και θα την πάρω. Σάμπως και  χαλάω λεφτά για μένα. Θα την πάρω και θα την έχω για πολύ καιρό». Τώρα την έχω και  περηφανεύομαι για αυτή σε όσους με ρωτάνε που τη βρήκα!
 
Σας  δείχνω  μερικές  φωτογραφίες  στην  περίπτωση  που  σας  ενδιαφέρει.  Εγώ  πάντως  αγόρασα την δεξιά. Έχει ασημένια αλυσίδα υψηλής αντοχής, όπως μου είπαν, από ασήμι  925 και έχει μήκος 18 cm, ενώ το δόντι είναι 8 cm. 
 
 
Εάν θέλετε και εσείς μία, να ξέρετε πως το κατάστημα που τις κατασκευάζει είναι στην  οδό  Βασ. Αλεξάνδρου 31 στο Άργος, ενώ αν δεν μένετε στην περιοχή μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.silver-art.gr και να κάνετε  την αγορά σας online πατώντας εδώ ή και τηλεφωνικά στο 2111983371.
 
κλειδοθήκη
Άργος
δώρα για κυνηγούς