Καραμπίνα που συνεργάζεται με το smartphone

Καραμπίνα που συνεργάζεται με το smartphone

H καραμπίνα της Beretta συνδυάζει το Kick-Off Plus σύστημα για χαμηλότερο λάκτισμα και μηδενική αναπήδηση στομίου μαζί με το καινούργιο ηλεκτρονικό σύστημα Gunpod 2.

Με το Gunpod 2 ο κυνηγός έχει ουσιαστικά στα χέρια του το πρώτο ψηφιακό κυνηγετικό ημερολόγιο. Η συσκευή κάνει καταμέτρηση των φυσιγγίων που ρίξατε μέσω μίας εφαρμογής που κατεβαίνει δωρεάν από το Smartphone που χρησιμοποιείτε (είναι συμβατό με Android & iOS). Mε την εφαρμογή μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο πολύ εύκολα και να τα προσθέσετε σαν αναμνήσεις στο κυνηγετικό σας ημερολόγιο για τα χρόνια που θα έρθουν. Τέλος, όλες αυτές τις κυνηγετικές εμπειρίες μπορείτε να τις μοιραστείτε στα Social Media όπως το facebook και το Twitter.

H τεχνολογία Steelium έχει προέλθει από τα αγωνιστικά όπλα της Beretta η βλητική απόδοση παραμένει αξεπέραστη παγκοσμίως. Η τεχνολογία των τσοκ Optima bore HP, που συνδυάζει τις κάννες Steelium, έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικές κατανομές σε μεγάλες αποστάσεις με μολύβδινα, αλλά και ατσάλινα σκάγια. Το σύστημα Blink είναι η μηχανή της A400 shotgun με τον πιο γρήγορο και πατενταρισμένο μηχανισμό στον κόσμο. Το πλεονέκτημα που προσδίδει είναι ότι το να έχεις τον πιο γρήγορο μηχανισμό στον κόσμο αυξάνει τις πιθανότητες του να χτυπήσεις τον στόχο.

Η τεχνολογία Microcore φροντίζει ώστε με τον καιρό το υλικό του πέλματος να διευρύνεται έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη επιφάνεια κατά την διάρκεια της επώμισης για σταθερότερο κράτημα και αποτελέσματα. Το φημισμένο Kick-Off σύστημα είναι το μόνο σύστημα απόσβεσης κραδασμών που έχει παρόμοιες τεχνολογίες με τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και αποδίδει 70% μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Beretta
Beretta A400 Lite
Πηγή: 
Beretta