Το ιδανικό όχημα για κυνηγούς παντός εδάφους και όχι μόνο!

Το όχημα αυτό έρχεται να απαντήσει σε όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει ένας κυνηγός ή ένας φίλος της περιπέτειας ακόμα και στα πιο τρελά του όνειρα. Μοιάζει σαν να ήθελαν οι δημιουργοί του να συμβιβάσουν όλα τα ασυμβίβαστα και μάλιστα το έχουν καταφέρει σε μια υλοποίηση με εξαιρετικές επιδόσεις για την κατηγορία του. 

Το WaterCar Panther είναι ένα αμφίβιο όχημα το οποίο έχει δημιουργηθεί από το αμάξωμα ενός Jeep CJ-8, με κινητήρα από ένα Honda Acura, έναν V6 χωρητικότητας 3,7 λίτρων με ιπποδύναμη 305 ίππων. Οι τροχοί του αναδιπλώνονται για να μπει στο νερό. Στη γη πιάνει μέχρι και 127 Km/h τελική ταχύτητα, ενώ στο νερό πιάνει τα 70 Km/h. Εννοείται ότι η ανάρτησή του τού επιτρέπει να μπαίνει και σε λίμνες και εδάφη που καθόλου φιλόξενα δεν είναι.  Η ροπή του είναι 37,1 Kgm στις 4500 στροφές. 

Το αμάξωμα και όλο το πλαίσιο έχουν δεχθεί όλες τις απαραίτητες ενισχύσεις για να αντέχει όλες τις καταπονήσεις, αυξάνοντας το βάρος του που ξεπερνά τα 1300 κιλά. Μέχρι στιγμής θα κυκλοφορήσει μόνο στις ΗΠΑ σε αρκετά τσουχτερή τιμή, αλλά αξίζει να ονειρεύεται κανείς...

Watercar
Panther
Πηγή: 
www.gizmag.com