GPS Tracker ΜΤ90 από την PA Group

Το GPS Tracker ΜΤ90 είναι μια ηλεκτρονική συσκευή  τελευταίας τεχνολογίας  που κάνει την κυνηγετική εξόρμηση πιο εύκολη και χωρίς απρόοπτα. Ο κυνηγός μπορεί άμεσα και απλά να μελετήσει τη διαδρομή που ακολούθησε και να αποθηκεύσει τα ενδιαφέροντα σημεία για το επόμενό του κυνήγι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: με το GPS Tracker ΜΤ90 ο κυνηγός μπορεί να επικοινωνεί σε περίπτωση κινδύνου χωρίς να κουβαλά απαραίτητα κινητό. Είναι μικρό και ελαφρύ για να μεταφέρεται εύκολα. Μπορεί να κρεμαστεί γύρω από το λαιμό, να μεταφερθεί στην τσέπη,  στην τσάντα ή στη ζώνη με την ειδική θήκη του.

Με το GPS Tracker ΜΤ90 ο κυνηγός έχει το κεφάλι του ήσυχο. Δε χρειάζεται να ανησυχεί ακόμη και αν τα πράγματα πάνε στραβά. Μπορεί να ειδοποιήσει γρήγορα τις Αρχές (σωστικά συνεργεία, οδική βοήθεια, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική) και τους δικούς του ανθρώπους για την ακριβή του τοποθεσία.

Λειτουργεί χρησιμοποιώντας κεραία για λήψη γεωγραφικού μήκους-πλάτους μέσω δορυφόρου και κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας. Το GPS Tracker ΜΤ90 βρίσκει πολλές εφαρμογές και σε άλλους τομείς της καθημερινότητας. Μπορεί να προστατεύσει άτομα τρίτης ηλικίας, παιδιά, κατοικίδια και οχήματα. Αλλά αν μη λέμε άλλα, ας αφήσουμε τις προδιαγραφές και το βίντεο να δείξουν την ποιότητα και τη χρησιμότητα του.
 

Όσον αφορά στο λογισμικό του, χρησιμοποιεί το MS02 που επιτρέπει την αποτύπωση σε χάρτη της θέσης του χρήστη. Ο χάρτης είναι διαθέσιμος από το Internet αλλά και από εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο. Εμφανίζει το ακριβές στίγμα της τοποθεσίας, ιστορικό διαδρομών, διανυθέντα χιλιόμετρα, ταχύτητα, υψόμετρο και πλήθος πληροφοριών που έχει την δυνατότητα να αποστείλει η συσκευή. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα  ορισμού πολυγώνου γεωπερίφραξης αλλά και ειδοποίηση σε περίπτωση απομάκρυνσης από προκαθορισμένη περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση, η P.A. Group παρέχει και επιπλεόν υπηρεσία παρακολούθησης των σημάτων κινδύνου 24 ώρες την ημέρα μέσα από το κέντρο λήψης σημάτων της.

Ποιός δε θέλει ένα ευχάριστο και ασφαλές κυνήγι; Οι κυνηγοί φίλοι του GreekHunter.gr μπορούν να το αγοράσουν στη μοναδική τιμή των 185 Ευρώ!

 

 

gps
tracker
MT90
www.pagroup.eu

P.A. Group

ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ 20
14 231 Ν. ΙΩΝΙΑ
Τηλέφωνο: 2102711980, 2102711940
Φαξ: 2102711380

Η P.A.GROUP είναι μια δυναμική εταιρεία στον ευαίσθητο χώρο της ασφαλείας. Στηρίζεται σε μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων που δουλεύοντας με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα επί σειρά ετών βρίσκονται σε θέση να παρέχουν συστήματα και υπηρεσίες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών αξιόπιστα και ποιοτικά.
Δραστηριοποιείται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και είναι σε θέση να μελετά τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της  για να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις.
Η P.A.GROUP εξειδικεύεται τόσο στην παροχή υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας όσο και στο GPS tracking.

Συστήματα ασφαλείας: Διαθέτει συστήματα συναγερμού, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης , ελεγχόμενης πρόσβασης, πυρανίχνευσης κ.α. Τα συστήματα της είναι υψηλής τεχνολογίας, άριστων προδιαγραφών και διεθνώς ανεγνωρισμένα με πιστοποιητικό ποιότητας ISO  για τα οποία προσφέρει διετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Η εγκατάσταση όλων των συστημάτων πραγματοποιείται από δικούς της τεχνικούς με επαγγελματικές γνώσεις, ικανότητα και εμπειρία. Ενώ, παράλληλα, αναλαμβάνει τη συντήρηση και αναβάθμιση των  ήδη υπαρχόντων.

GPS tracking: Οι τελευταίας τεχνολογίας συσκευές GPS Trackers της P.A.GROUP εντοπίζουν πρόσωπα, κατοικίδια και οχήματα δορυφορικά εμφανίζοντας απλά, γρήγορα και με ακρίβεια τις ακριβείς θέσεις τους ακόμα και στο κινητό σας τηλέφωνο. Είναι πολύ ανθεκτικές στη χρήση και εύκολες στο χειρισμό. Διαθέτουν λογισμικό στα ελληνικά και 3 χρόνια εγγύηση. Κατάλληλες για τους λάτρεις των extreme sports και του κυνηγιού. Τα GPS Trackers της P.A.GROUP  σας επιτρέπουν να:

  • Μελετήσετε με λεπτομέρεια τις διαδρομές που ακολουθήσατε κατά την αγαπημένη σας δραστηριότητα .
  • Αποθηκεύσετε άμεσα και εύκολα τα σημεία που θέλετε να επισκεφθείτε στην επόμενη εξόρμησή σας.
  • Εντοπίσετε τη θέση του κυνηγόσκυλου σας, ακόμη και όταν δεν είναι μέσα στο οπτικό ή ακουστικό σας πεδίο.
  • Παραμείνετε εντός της σχεδιασμένης διαδρομής και να ειδοποιήσετε άμεσα τις αρχές (σωστικά συνεργεία, οδική βοήθεια, αστυνομία, ΕΚΑΒ, πυροσβεστική) σε  περίπτωση ανάγκης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα GPS Trackers της P.A.GROUP εδώ.

Υπηρεσίες ασφαλείας: Διαθέτει  υπερσύγχρονο ιδιόκτητο κέντρο επιχειρήσεων και λήψεως σημάτων συναγερμού αδιάλειπτης  24/ωρης λειτουργίας. Με δυνατότητα επέμβασης με περιπολικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες της. Αναλαμβάνει φυλάξεις φυσικών προσώπων και επαγγελματικών- ιδιωτικών χώρων. Προσφέρει 24/ωρη γραμμή βοήθειας σε άτομα που την χρειάζονται (ηλικιωμένους, ασθενείς, ΑΜΕΑ, παιδιά) ώστε να νιώθουν και να είναι πραγματικά ασφαλείς.
Αναλυτικότερες πληροφορίες για την P.A.GROUP θα βρείτε εδώ.