Γαλοτσες Neoprene GRANITE

Γαλοτσες Neoprene GRANITE  με πολλά νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά σχεδιασμού!

Η επιλογή του ονόματος γι’ αυτές τις γαλότσες -GRANITE- έγινε  για να αντανακλούν ακριβώς τη φιλοσοφία κατασκευής ... τραχιά, σκληρή και αξιόπιστη. Το νέο υλικό που χρησιμοποιείται είναι ένα υψηλής ποιότητας 100% Neoprene SCR (στυρόλιο καουτσούκ χλωροπρενίου), έτσι ώστε να μένουν ελαστικές σε όλη τη ζωή χωρίς  φθορά.

Εύκολη μετατροπή σε γαλότσες μέσης με το έξυπνο σύστημα 'Roll-down' όταν χρειάζεται πολύ περπάτημα ή είστε σε ρηχά νερά.

Χαρακτηριστικά

  • 4 χιλιοστά διπλή επένδυση, 100% Neoprene SCR.
  • Micro-fleece εσωτερική επένδυση για επιπλέον ζεστασιά.
  • Ψηλό προφίλ στη πλάτη  με ενσωματωμένες τιράντες νεοπρέν για επιπλέον ζεστασιά στους ώμους και πίσω.
  • Ελαστικοί εμπρός ρυθμιστές με πόρπες ταχείας απελευθέρωσης, ευκολοφόρετοι.
  • Μπροστινή τσέπη για μικροαντικείμενα, καθώς και τσέπη για τα χέρια.
  • Μοναδικές επιγονατίδες - διπλό στρώμα από νεοπρέν, συν δυο ανεξάρτητα τεμάχια  (εμποτισμένα με ρητινη) δημιουργούν ένα μαξιλάρι στο γόνατο που είναι πολύ ανθεκτικό και επιτρέπει μεγάλη  ευελιξία για μεγαλύτερη άνεση στο γονάτισμα.

 γαλότσες

Διαθέτει από τις καλύτερες μπότες που υπάρχουν, κατασκευασμένες από καουτσούκ, με κομμάτι χάλυβα σε ενδιάμεση σόλα για να μειώνει την στρέψη και προστατεύει από  τραυματισμό και τρυπήματα. Διαθέτει αντιολισθητική σόλα για μέγιστη πρόσφυση. Επιπλέον, οι μπότες προσφέρουν εγγυημένη ζεστασιά τις παγωμένες ημέρες καθώς εσωτερικά είναι μονωμένες με ένα αφρώδες υλικό και στην συνέχεια υπάρχει στρώση επένδυσης με Thinsulate.

Στην κορυφή της μπότας υπάρχει σφράγιση από μια πρωτοποριακή ταινία καουτσούκ Roll Up ώστε να εξασφαλίζεται ότι οι γαλότσες θα παραμείνουν 100% αδιάβροχες.

Διατίθεται σε Κανονικο και "Ευρυχωρο FB" μοντελο, σε λαδί χρώμα.

 Τιμή: 177 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

γαλότσες
vendors
Πηγή: 
www.vendors.gr