Φεστιβάλ Discover Dogs 2017

Φεστιβάλ Discover Dogs 2017

Στις 4 και 5 Νοεμβρίου o καλύτερος φίλος του ανθρώπου έχει την τιμητική του στο «Discover Dogs 2017», το μοναδικό φεστιβάλ για όλους τους σκύλους. 

Αγαπάμε τον σκύλο μας, όσο μας λατρεύει και αυτός και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το αποδείξουμε έμπρακτα από την επίσκεψη μας στο κυνοφιλικό φεστιβάλ «Discover Dogs 2017», που θα πραγματοποιηθεί στο Helexpo Maroussi το διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου 2017. Ένα φεστιβάλ, που θα αποτελέσει μια μεγάλη κυνοφιλική γιορτή για το αγαπημένο μας κατοικίδιο και τους σύνθετους ρόλους, που έχει στην σημερινή κοινωνία. Από αγαπημένος σύντροφος στην καθημερινότητα μας μέχρι πολύτιμος βοηθός για τους συνανθρώπους μας με κινητικά ή προβλήματα όρασης, ο σκύλος αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Για τους λόγους αυτούς θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο «Discover Dogs 2017» την σημασία που έχει το αγαπημένο μας κατοικίδιο στην ζωή μας με μια σειρά από δραστηριότητες, που είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν την πληρέστερη κυνοφιλική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες. Στο «Discover Dogs 2017» θα μπορέσετε να συλλέξετε πληροφορίες, να δείτε νέα προϊόντα διατροφής και να συζητήσετε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες του σκύλου σας, να ανακαλύψετε υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να τον κάνουν χαρούμενο, να δοκιμάσετε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς, να κερδίσετε δώρα και να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

Το «Discover Dogs 2017» είναι η μεγάλη γιορτή για τον σκύλο με δωρεάν είσοδο και πολλά δώρα. Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και το www.discoverdogs.gr.

Discover Dogs 2017
Πηγή: 
Discover Dogs