Έρχονται νέες εκδόσεις του VW Amarok

Έρχονται νέες εκδόσεις του VW Amarok

To γερμανικό pickup VW Amarok θα αποκτήσει δύο νέες εκδόσεις, όπως θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι δύο νέες εκδόσεις θα είναι η Amarok Aventura και η Dark Label. <--break->

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι 4 Τροχοί, το Amarok Aventura θα έχει τροχούς διαμέτρου 19 ιντσών και bi-xenon προβολείς. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν ηλεκτρικά καθίσματα, τα οποία ρυθμίζονται με 14 διαφορετικούς τρόπους, μαύρο δέρμα, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πλοήγησης. Στη θέση του κινητήρα συναντάμε ένα 3λιτρο V6 ντίζελ σύνολο, με απόδοση 258 ίππων. Σύμφωνα με την VW, η ροπή του ανέρχεται στα 550 Nm.

Σε ότι αφορά την έκδοση Dark Label, η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει πως θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις με απόδοση 163 και 204 ίππων από την επόμενη άνοιξη. Θα διατίθεται δε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο 8 σχέσεων, με κίνηση στους πίσω ή και σε όλους τους τροχούς. Σε επίπεδο, αισθητικής, σημείο αναφοράς αποτελούν το γκρι χρώμα των μεταλλικών επιφανειών, οι διαφορετικοί τροχοί των 18 ιντσών καθώς και οι σκουρόχρωμες επενδύσεις στο εσωτερικό.

 

VW
VW Amarok
Πηγή: 
4troxoi.gr