Έρχεται μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις κυνηγιού-OUTDOOR EXPO 2015

Η νέα και δυναµική έκθεση OUTDOOR EXPO, άνοιξε για πρώτη χρονιά τις πύλες της στο κοινό και τους επαγγελµατίες τον Μάρτιο του 2014 στον άρτιο και σύγχρονο εκθεσιακό χώρο του MEC στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής. Η επόµενη έκθεση OUTDOOR EXPO θα πραγµατοποιηθεί τον Μάρτιο του 2015 και σύµφωνα µε την καθολική αποδοχή που έτυχε η πρώτη διοργάνωση, περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες αναµένεται να περάσουν την είσοδο για να έρθουν σε επαφή µε τα μεγαλύτερα ονόµατα των επιχειρήσεων που παράγουν και εµπορεύονται προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν κυρίως το Κυνήγι, το Ψάρεµα, το Σκάφος, τη Σκοποβολή και την Κυνοφιλία. Περισσότεροι από εκατόν πενήντα εκθέτες θα δώσουν το παρόν και τον τόνο στην OUTDOOR EXPO 2015 από τους ακόλουθους επαγγελµατικούς χώρους:

  • Κυνήγι: οι µεγαλύτερες βιοµηχανικές, εισαγωγικές και εµπορικές εταιρείες του κλάδου σε όπλα, φυσίγγια, ένδυση και υπόδηση, αξεσουάρ, βιοτέχνες και παραγωγοί, καθώς και τα σηµαντικότερα καταστήµατα της χώρας.
  • Θάλασσα: Έµποροι, εισαγωγείς, βιοτέχνες και παραγωγοί ειδών ψαρέµατος – Καταδύσεις -Μικρά σκάφη – Μηχανές θαλάσσης – Ένδυση & Υπόδηση – Αξεσουάρ – Αναλώσιµα
  • Σκοποβολή: Έµποροι όπλων σκοποβολής – Φυσιγγίων – Σκοπευτικά προϊόντα – Τοξοβολία – Airsoft
  • Μηχανοκίνηση: Αντιπρόσωποι & Εισαγωγείς αυτοκινήτων 4Χ4
  • Ηλεκτρονικά: GPS-Συσκευές υψηλής τεχνολογίας – Κινητή τηλεφωνία
  • Οπτικά: Γυαλιά – Κιάλια – Τηλεσκόπια
  • Κυνοφιλία: Οµιλίες – Εκπαίδευση – Υγιεινή – ∆ιατροφή – Αξεσουάρ για σκύλους – Όµιλοι φυλών και Οργανώσεις
  • Οργανισµοί & Φορείς: Σύλλογοι & Οργανώσεις – ∆ήµοι – Περιφέρειες

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, της Κυνηγετικής Συνοµοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Σ.Ε), της Σκοπευτικής Οµοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.), της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοτεχνών Εµπόρων Κυνηγετικών Ειδών (Π.Ε.Β.Ε.Κ.Ε.), και έχει την υποστήριξη σηµαντικών επιχειρηµατικών και επαγγελµατικών φορέων. Η OUTDOOR EXPO 2015 θα πραγματοποιηθεί µεταξύ 27 και 29 Μαρτίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στη λεωφόρο Λαυρίου, Γλυκά Νερά. 

Outdoor Expo
έκθεση για το κυνήγι
Πηγή: 
www.outdoorexpo.gr