Έρχεται η νέα GoPro Hero 6 Black

Έρχεται η νέα GoPro Hero 6 Black

H GoPro Hero 6 Black διαθέτει λειτουργία Touch Zoom, η οποία επιτρέπει τη μεγέθυνση της εικόνας με ένα άγγιγμα στην οθόνη της κάμερας, η οποία έχει αισθητήρα 12 Megapixel σε απλή λήψη ή σε συνεχιζόμενη λήψη. 

Η νέα action camera της GoPro, η Hero 6, προσφέρει τη δυνατότητα της λήψης βίντεο σε ποιότητα 4Κ και σε ταχύτητα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Η GoPro Hero 6 Black, προσφέρει, φυσικά και άλλες επιλογές, πέρα από την ποιότητα του Ultra High Definition, αφού μαζί της μπορεί κανείς να καταγράφει εικόνα σε ποιότητα 2.7Κ σε ταχύτητα 120 fps, ενώ εάν επιλέξει κανείς το Full HD, η ταχύτητα μπορεί να φτάσει στα 240 καρέ το δευτερόλεπτο.

Η νέα action camera είναι βελτιωμένη στα σημεία, με καλύτερο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας, βελτιωμένη απόδοση στο σκοτάδι, καθώς και συνολική απόδοση αφού στο εσωτερικό της έχει πλέον ένα νέο επεξεργαστή GP1, ο οποίος προσφέρει τις διπλάσιες δυνατότητες σε σχέση με τον επεξεργαστή της Hero 5. Η GoPro Hero 6 Black συνεχίζει την παράδοση της GoPro σε μεγάλη αντοχή στις κακουχίες, καθώς μπορεί να βυθιστεί στο νερό έως και σε 10 μέτρα, χωρίς την ανάγκη κάποιου ειδικού πλαισίου προστασίας. Η ενδεικτική τιμή της GoPro Hero 6 Black στις ΗΠΑ είναι τα 499 δολάρια.

GoPro
GoPro Hero 6 Black
Πηγή: 
pestaola.gr