Επίσημα αποκαλυπτήρια για το νέο Toyota Hilux

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το νέο Toyota Hilux

H Toyota αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία για το νέο σκληροτράχηλο όχημά της, το οποίο εκτός από τις εκτός δρόμου δυνατότητες του προσφέρει απαράμιλλες ανέσεις στο εσωτερικό του. 

Η καμπίνα του νέου Hilux θα είναι εξοπλισμένη με όλες τις τεχνολογικές ευκολίες που περιμένει να βρει κανείς και σε ένα επιβατικό αυτοκίνητο, με οθόνη infotainment, δυνατότητα παραγγελίας με αυτόματο κιβώτιο και αρκετά προσεγμένο φινίρισμα. Εννοείται ότι θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το Apple CarPlay και το Android Auto. H Toyota παρουσίασε την έκδοση Invincible X, η οποία θα έχει πολυτελές εσωτερικό, με ιδιαίτερο σχεδιασμό και στο εξωτερικό και κορυφαίο κινητήρα. 

Ο κορυφαίος κινητήρας αυτός θα έχει απόδοση 204 ίππων και ροπή 500 Nm. Πολύ καλές θα είναι εδώ οι επιδόσεις με τα 100 km/h να έρχονται από στάση σε 10 δευτερόλεπτα, ενώ η κατανάλωση δεν θα ξεπερνά τα 7.8 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Το νέο Toyota Hilux εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη αρχής γενομένης τον Οκτώβριο του 2020, οπότε και θα είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την τιμολογιακή πολιτική που θα κολουθηθεί από την ιαπωνική εταιρεία. 

Toyota
Toyota Hilux