Εντοπισμός σκύλου με τη βοήθεια του Tractive

Εντοπισμός σκύλου με τη βοήθεια του Tractive

Μία χρήσιμη συσκευή που μπορεί να κάνει το κολάρο του σκύλου μας πιο έξυπνο είναι το Tractive, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία GPS, σε συνδυασμό με ένα iPhone ή ένα Android smartphone.

To μόνο που έχει να κάνει ο ιδιοκτήτης ενός κατοικιδίου είναι να τοποθετήσει τη συσκευή Tractive στο κολάρο και να καθορίσει μια περίμετρο ασφαλείας απευθείας από το κινητό. Το σύστημα φροντίζει να σας ενημερώνει άμεσα εάν ο τετράποδος φίλος σας προσπαθήσει να βγει εκτός. Με τον LIVE εντοπισμό του Tractive μπορείτε να δείτε που βρίσκεται και που πηγαίνει το κατοικίδιό σας σε πραγματικό χρόνο.

Με μία απλή επιλογή στην εφαρμογή του κινητού ενεργοποιείστε το Ενσωματωμένο Φως της συσκευής εντοπισμού για να βρείτε ευκολότερα το κατοικίδιό σας στο σκοτάδι και να αυξήστε την ασφάλειά του στις βραδινές βόλτες. Το Tractive κοστίζει 120 ευρώ και απαιτεί μια συνδρομή μηνιαία ή ετήσια για να μπορεί να χρησιμοποιεί τα GSM δίκτυα. Δεν χρειάζεται έξτρα κάρτα SIM, η συσκευή πραγματοποιεί τη σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλερωνίας. Η συνδρομή κοστίζει 50 ευρώ το χρόνο αλλά μπορεί κάποιος να κάνει και μηνιαία συνδρομή με 5 ευρώ το μήνα.

Στο www.petnav-shop.gr υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα και περισσότερες πληροφορίες. 

gps
Tractive
Πηγή: 
Techblog.gr