Ένα pickup ειδικά διαμορφωμένο για τους κυνηγούς

Ένα pickup ειδικά διαμορφωμένο για τους κυνηγούς

Το αστέρι της Mercedes, δια χειρός Gruma αποκτά κυνηγετικό χαρακτήρα, μέσα από τη δημιουργία ενός ειδικού μοντέλου της X-Class, το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο πάνω στις ανάγκες του σύγχρονου κυνηγού.

Όπως διαβάζουμε σε άρθρο του newsauto.gr, η γερμανική Gruma, μια εταιρία που εξειδικεύεται στην μεταποίηση οχημάτων για κυνήγι, μεταμορφώνει την X-Class στο απόλυτο κυνηγετικό “εργαλείο”. Το πρώτο πράγμα που τραβά την προχοσή είναι το νέο σκούρο πράσινο χρώμα της X-Class σε ματ, το οποίο σύμφωνα με την Gruma δεν παράγει αντανακλάσεις και για αυτό το λόγο δεν τρομάζει και τα θηράματα. Διαθέσιμη υπάρχει και έκδοση με καμουφλάζ για αυτούς του τα θέλουν όλα! Η εταιρία έχει φροντίσει και για την προστασία του κάτω μέρους του pick up της Mercedes με την προσθήκη των ανάλογων προστατευτικών, ενώ οι τροχοί είναι καθαρά χωμάτινοι με τα ελαστικά παντώς εδάφους να προέρχονται από την BFGoodrich.

Στην καρότσα της X-Class η Gruma έχει τοποθετήσει κλουβί για τον τετράποδο φίλο σας, ενώ η πόρτα της καρότσας έχει μετατραπεί σε θήκη για την καραμπίνα σας. Στον εξοπλισμό της καρότσας περιλαμβάνεται τέλος και… πιστόλι πλυσίματος για να την κρατάτε πάντα καθαρή μετά το κυνήγι.

Μπορείτε να το δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Mercedes
Gruma
Mercedes X-Class
Πηγή: 
newsauto.gr