Ένα όπλο για τους κυνηγούς αγριόχοιρων

Ένα όπλο για τους κυνηγούς αγριόχοιρων

Η Beretta A300 Xtrema Wild Boar, όπως δηλώνει και το όνομά της είναι ένα όπλο που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους Έλληνες κυνηγούς αγριόχοιρου.

Σχεδιάστηκε από την BERETTA ειδικά για τους απαιτητικούς και παθιασμένους Έλληνες Κυνηγούς Αγριόχοιρων και κυκλοφορεί αποκλειστικά στην ελληνική αγορά! Διαθέτει ενσωματωμένη προέκταση αποθήκης 9+1 με μειωτήρα στα 2+1 φυσίγγια, με θαλάμη SUPER MAGNUM που ρίχνει όλα τα φυσίγγια από τα 28 gr μέχρι τα πολύ ισχυρά 64 gr SUPER MAGNUM.

Είναι εξοπλισμένη με προηγμένο υδραυλικό σύστημα KICK-OFF® (μία παγκόσμια πατέντα της BERETTA κατευθείαν από την τεχνολογία των αυτοκινήτων) με σκοπό του την εξάλειψη της ανάκρουσης.  Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση περιορισμού ανάκρουσης στον κόσμο. Επίσης, είναι εξοπλισμένη με το νέο υπερσύγχρονο μηχανισμό λειτουργίας της σειράς A400 XPLOR και με διευρυμένο αυλό OPTIMA-BORE® 18,6 mm HIGH-PERFORMANCE® και OPTIMA-CHOKES HIGH PERFORMANCE® που προσφέρουν τέλειες κατανομές με μολύβδινα σκάγια, ατσάλινα σκάγια και ατσάλινα σκάγια υψηλής απόδοσης.

Διατίθεται σε μήκος κάννης 71 cm και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Beretta
Beretta Hellas
Beretta A300 Xtrema Wild Boar
Πηγή: 
Beretta Hellas
Θήραμα: