Ένα κινητό - σύντροφος για το κυνήγι

Ένα κινητό - σύντροφος για το κυνήγι

Το SamsungGalaxyXCover 4s είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά των ανθεκτικών συσκευών GalaxyXCover. Το νέο GalaxyXCover 4s διαθέτει μια πανίσχυρη κάμερα και έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή για βελτιστοποιημένη απόδοση, ενώ παράλληλα διατηρεί τη διάσημη αντοχή του.
 
 
Η κυκλοφορία του GalaxyXCover 4s επαναφέρει το ειδικό κουμπί XCover, που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να εξατομικεύσουν πλήρως τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν συχνότερα. Είτε πρόκειται για την ενεργοποίηση του LED Φακού (LEDTorchLight) ή της κάμερας της συσκευής, όλα γίνονται με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού.
 
 
Το GalaxyXCover 4s φέρει βελτιώσεις στην καθημερινή χρήση, λόγω του αναβαθμισμένου οκταπύρηνου επεξεργαστή 1.6GHz και του επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου 32GB, διπλάσιο του προκατόχου του.
 
 
Οι φωτογραφικές λήψεις έχουν βελτιωθεί σημαντικά με μια πανίσχυρη κάμερα στην πίσω όψη ανάλυσης 16MP που υποστηρίζει τη λειτουργία QuickLaunch (Γρήγορη Εκκίνηση), επιτρέποντας στους χρήστες τη λήψη φωτογραφιών στη στιγμή, με διπλό κλικ στο κουμπί Home.
 
 
ToXCover 4s κυκλοφορεί με πιστοποίηση IP68και αντοχής στην πίεση σύμφωνα με το Πρότυπο του Στρατού των ΗΠΑ διαβεβαιώνοντας πως είναι κατασκευασμένο για να αντέξει σε οποιοδήποτε ακραίο περιβάλλον χρήσης.
 
 
 
 

 

XCover 4s

Οθόνη

5.0” HDTFT
 
* Η οθόνη μετρήθηκε διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες

Κάμερα

Μπροστινή/ Πίσω

(Πίσω) 16MPF1.7
(Μπροστά) 5MPF2.2

Σώμα

145.9 x 73.1 x 9.7χιλ

AP

Lassen-O
(Οκταπύρηνο, 2 x 1.6GHz + 6 x 1.6GHz)

Μνήμη

3 GBRAM
32 GB Εσωτερική Αποθήκευση

Micro SD

Υποστηρίζεται μέχρι και 512GB

Μπαταρία

2,800mAh Αποσπώμενη
*Τυπική τιμή που δοκιμάστηκε υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτου μέρους. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι μικρότερη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.samsung.com

OS

Android 9.0 (Pie)

 
 
 
*Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριστικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, των τιμών, των εξαρτημάτων, των επιδόσεων, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
 
 
 
 

Samsung
Samsung XCover 4S
Android
Πηγή: 
Δελτίο Τύπου