Ένα κινητό που μπορεί να το πάρει άνετα ο κυνηγός μαζί του

Ένα κινητό που μπορεί να το πάρει άνετα ο κυνηγός μαζί του

Τα Cat Phones είναι γνωστά για την ιδιαίτερη αντοχή που επιδεικνύουν σε κάθε είδους δυσκολία και περιπέτεια, καθιστώντας τα ιδανικά αξεσουάρ για όλους τους φίλους της δράσης. Το Cat S52 είναι το τελευταίο δημιύργημα της εταιρείας, το οποίο διακρίνεται για τον κομψό σχεδιασμό του εκτός από την απαράμιλλη αντοχή του στις κακουχίες. 

Πρόκειται για ένα λεπτό και σκληροτράχηλο κινητό με οθόνη 5.65 ιντσών LCD IPS, με ανάλυση 1440×720 pixel, επεξεργαστή MediaTek Helio P35 και μνήμη RAM 4GB με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Το Cat S52 πληροί στρατιωτικές προδιαγραφές με πάχος 9.69 mm πάχος και βάρος 210 gr. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενισχύεται από υψηλής ποιότητας πλαίσιο αλουμινίου, με λεπτό αλλά αντιολισθητικό καουτσούκ TPU backplate, στοιχείο που θα κάνει τον κυνηγό να μη νοιάζεται για το έαν πέσει από την τσέπη του στο έδαφος, ή έρθει σε επαφή με το νερό και τη σκόνη. Η εμπρόσθια όψη καλύπτεται από γυαλί Corning Gorilla 6, τοποθετημένο στο εσωτερικό μέρος του πλαισίου της συσκευής, με πλήρως μεταλλικά στοιχεία και waterproof connectors που συμπληρώνουν τον σχεδιασμό.

Το Cat S52 έχει υποστεί εξαιρετικά αυστηρές δοκιμασίες πτώσης σε χάλυβα, 30 φορές από 1,5 μέτρο, συμπεριλαμβανομένων πτώσεων σε κάθε πλευρά και γωνία. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη και μπορεί να βυθιστεί πλήρως στο νερό, με Βαθμό Προστασίας IP98. Ανταποκρίνεται πλήρως στο πρότυπο MIL STD 810G του Αμερικανικού στρατού. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν έχει περάσει από φράγμα των δοκιμών Mil Spec, συμπεριλαμβανομένων των θερμικών κραδασμών, των ακραίων υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών, των τεστ υγρασίας και ομίχλης.

Διαθέτει μονή κάμερα κατασκευής Sony με αισθητήρα 12 Megapixel και selfie camera 8 Megapixel. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3100 mAh. Το Cat S52 θα έχει τιμή 539 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τις 18 Νοεμβρίου, όπως μας ενημερώνει το Techblog.gr. 

Cat S52
Android
Smartphone
Πηγή: 
techblog.gr