Διαθέσιμος ο ΠΑΝ-ΘΗΡΑΣ για το 2013

H ετήσια έκδοση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης «ΠΑΝΘΗΡΑΣ, τα πάντα περί θήρας» αισίως έφθασε στα 13 συνεχόμενα τεύχη. 

Η νέα έκδοση συγκεντρώνει μια σειρά πληροφοριών και αποτελέσματα μελετών που αποδεικνύουν το ρόλο των κυνηγετικών οργανώσεων στην προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα σε μια εποχή όπου η χώρα μας βιώνει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της, που ο κοινωνικός ιστός διαλύεται, οι ελληνικές κυνηγετικές οργανώσεις στέκονται με σοβαρότητα και εξακολουθούν, εις πείσμα πολλών, να παράγουν αξιόλογο περιβαλλοντικό και κοινωνικό έργο.

Έργο που παράγεται από το υστέρημα του Έλληνα κυνηγού και που πολλαπλασιάζεται μέσα από τις επιπλέον πρόσθετες εισφορές των κυνηγών. Στις σελίδες του νέου «ΠΑΝ-ΘΗΡΑΣ» μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποιες από τις δράσεις, αλλά και να διαβάσετε άρτιες επιστημονικά εργασίες για τα θηραματικά είδη, την άγρια πανίδα, τις ανθρώπινες υπαίθριες δραστηριότητες και άλλα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης θα εξακολουθήσει να είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη διαφύλαξη του φυσικού μας πλούτου, για να διατηρηθεί ως ανεκτίμητη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση σε ηλεκτρονική μορφή από εδώ

Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης
ΚΟΜΑΘ
ΠΑΝΘΗΡΑΣ 2013
Πηγή: 
Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης