Διαθέσιμη online η νέα έκδοση του ΠΑΝ-ΘΗΡΑ 2014

Έτοιμη είναι η έκδοση του βιβλίου «ΠΑΝ-ΘΗΡΑΣ, τα πάντα περί Θήρας» 2014, το οποίο ξεκίνησε ως μια προσπάθεια επικοινωνίας του έργου της Ομοσπονδίας Μακεδονίας- Θράκης προς διάφορες φορείς και υπηρεσίες, αλλά και ως μέσο έγκυρης ενημέρωσης του κυνηγού για τρέχοντα κυνηγετικά ζητήματα.

Αισίως η ετήσια αυτή έκδοση έφθασε τα 14 τεύχη και στις ισάριθμες χρονιές που προηγήθηκαν φιλοξενήθηκαν στις σελίδες του ΠΑΝ-ΘΗΡΑ αξιόλογες επιστημονικές ανακοινώσεις, αλλά και αποτελέσματα εργασιών και ερευνών που υλοποιήθηκαν από το επιστημονικό προσωπικό της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, αλλά και από πολλούς άλλους ερευνητικούς και επιστημονικούς φορείς.

Στην έκδοση για το 2014 έχουν επιλεγεί, ενδεικτικά, άρθρα από την πλούσια θεματολογία των κυνηγετικών ζητημάτων, που με έγκυρο και τεκμηριωμένο τρόπο διαχειρίζεται η Ομοσπονδία μας. Στις σελίδες της νέας μας έκδοσης μπορείτε να διαβάσετε θέματα σχετικά με την προστασία και διαχείριση της άγριας πανίδας, τη βελτίωση ενδιαιτημάτων, την περιβαλλοντική εκπαίδευση, αλλά και ειδικότερα θέματα για τη σχέση της Θήρας με την οικονομία, την περιφερειακή ανάπτυξη και την προστασία των υπαίθριων δραστηριοτήτων, καθώς και γενικότερα θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

H Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης, μεσούσης της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης της χώρας, δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για προάσπιση της ελληνικής ταυτότητας του κυνηγίου και την κατάθεση ώριμων και άρτιων προτάσεων τη διαφύλαξη του φυσικού μας πλούτου.

Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, έτσι και η νέα έκδοση του ΠΑΝ-ΘΗΡΑ έχει ψηφιοποιηθεί. Μπορείτε να κατεβάσετε όλο το βιβλίο στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.hunters.gr/wp-content/uploads/2014/07/Gia-selida-mas-PANTHIRAS_2014.pdf

Μπορείτε επίσης να το προμηθευτείτε δωρεάν από τα γραφεία της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ (Εθν. Αντίστασης 173, Καλαμαριά 55134, Θεσσαλονίκη, τηλ. 231047128) ή να το ζητήσετε με e-mail στο [email protected]

ΠΑΝ-ΘΗΡΑΣ 2014
ΠΑΝ-ΘΗΡΑΣ
ΣΤ ΚΟΜΑΘ
Πηγή: 
ΣΤ' ΚΟΜΑΘ