Διαγωνισμός "Εγώ και η Beretta μου"

Διαγωνισμός "Εγώ και η Beretta μου"

Η Beretta έχει ξεκινήσει ένα διαγωνισμό που θα φέρει τους κυνηγούς και τις εμπειρίες τους στο προσκήνιο, καλώντας τον κάθε κυνηγό να βγάλει τον καλλιτέχνη που έχει κρυμμένο μέσα του.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, αρκεί να στείλουν τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Beretta Hellas και με αυτόν τον τρόπο να διεκδικήσουν μια θέση για το Ημερολόγιο της Beretta Hellas 2021. Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει μέχρι 5 φωτογραφίες, οι οποίες δεν θα πρέπει να περιέχουν υπογραφές, υδατογραφήματα, στοιχεία επικοινωνίας και περιθώρια. Δεν επιτρέπονται φωτογραφίες με νεκρά θηράματα και γενικά με οπτικό υλικό που δεν είναι σύμφωνο με την νομοθεσία και απαγορεύεται να δημοσιευτεί και με βάση των κανονισμών του facebook.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15/01/2021 μέσα από το berettahellas.gr και τη σελίδα της εταιρείας στο facebook. Τα αρχεία θα πρέπει να μετανομαστούν με το ονοματεπώνυμο σας στα λατινικά π.χ. George-Papadopoulos-01.jpg. Τα στοιχεία του κάθε συμμετέχοντα μπαίνουν στην online φόρμα συμμετοχής. Η επιλογή των νικητών θα γίνει με βαθμολογία κατά 40% από τον αριθμό των like που θα λάβουν οι φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook και κατά 60% από κριτική επιτροπή η οποία θα ανακοινωθεί πριν τη λήξη του διαγωνισμού.

 

Beretta
Πηγή: 
berettahellas.gr