Browning A5 One

Browning A5 One

H Browning A5 One είναι μία καραμπίνα που προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, με εμπλουτισμένο κυνηγετικό χαρακτήρα και υψηλές προδιαγραφές.

Η Browning Α5 One έχει διαμέτρημα Cal.12, θαλάμη 3" / 76mm, Magnum Μηχανισμό Αδρανείας με σύστημα Kinematic Drive, ενώ προσφέρεται σε επιλογές Κάννης 66, 71 και 76 εκατοστών με εξαεριζόμενη ρίγα Τσοκ 2 τσοκ. Το Κοντάκι είναι κατασκευασμένο από ξύλο καρυδιάς με γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένη και η πάπια. Το όπλο έχει αποθήκη 4+1 Φυσιγγίων και το συνολικό του βάρος φτάνει τα 3000 γραμμάρια με την κάνη των 66 εκατοστών. Η ενδεικτική τιμή της στην αγορά είναι τα 1400 ευρώ με τριετή εγγύηση.  

Η Browning A5 One διακρίνεται για το νέο σύστημα αδρανείας που εκμεταλεύεται την κινητική ενέργεια στο βέλτιστο για ταχύτερη και ομαλότερη λειτουργία του όπλου. Η συνέχεια του συστήματος "SPEED LOADING" δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αδειάζει το όπλο εξίσου ταχύτατα, χωρίς επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Επιπρόσθετα, τα νέα, μακρύτερα τσοκ προσφέρουν πιο ομοιόμορφες κατανομές, ενώ ο μπρούτζινος δακτύλιος στην αρχή του τσοκ προσφέρει λιγότερα κατάλοιπα ακόμη και μετά από εκτενη χρήση. Ο σχεδιασμός της βάσης που βασίζεται στο μοντέλο AUTO 5 και δίνει στο χρήστη 30% μακρύτερη σκοπευτική γραμμή.

Τέλος, η Browning A5 One έχει νέα γενιά πέλματος από εξαιρετικά μαλακό υλικό που απορροφάει τη ανάκρουση. Η εξωτερική του επιφάνεια είναι φινιρισμένη, έτσι ώστε να μην μαγκώνει στα ρούχα κατά την επόμιση, ενώ η τεχνολογία Διευρυμένου Αυλού 18,8mm (BBT) προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα σκαγίων, καλύτερη κατανομή και μειωμένη ανάκρουση. 

Browning
Browning A5 One
Πηγή: 
kalkantzakos.com