Beretta A400 Xplor Unico

Beretta A400 Xplor Unico

H Beretta Α400 XPLOR Unico είναι το ένα τουφέκι που προσφέρει το μέγιστο της βαλλιστικής απόδοσης, χάρη στο ταχύτατο και ευέλικτο σύστημα λειτουργίας.

Ακριβής, γρήγορη και ελαφριά παρέχει άνεση και ευκολία χειρισμού. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη κυνηγετική αίσθηση που μπορεί να σας προσφέρει ένα 12άρι, από τα 24 μέχρι και τα 64 gr SUPER MAGNUM. Το μοναδικό 12άρι για όλα τα κυνήγια. Κορυφαία απόδοση με όλα τα φυσίγγια από ένα μοναδικό τουφέκι και για αυτό παίρνει το όνομα UNICO.

Έχει Σύστημα KICK-OFF® τρίτης γενιάς με τρίτο υδραυλικό μειωτήρα: η καλύτερη επίδοση περιορισμού ανάκρουσης στον κόσμο (-70%) και ακόμη μικρότερη αναπήδηση της κάννης. Nέο πέλμα MICRO CORE®, εξαιρετικά μαλακό, ελαφρύ και λείο, καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά: μεγαλύτερη άνεση και τέλεια επώμιση. Ανασχεδιασμένα κοντάκι και πάπια για κορυφαία εργονομία και άνεση. Βάρος: μόλις 3 kg.

Ο Νέος μηχανισμός αερίων BLINK® με περιστρεφόμενο σύστημα κλείστρου, νέο σύστημα τροφοδοσίας και νέο πιστόνι για ανεπανάληπτες επιδόσεις είναι 36% ταχύτερος. Το σύστημα αερίων της BERETTA είναι πλέον τόσο καθαρό όσο ένα σύστημα αδρανείας: 10.000 φυσίγγια 64 gr SUPER MAGNUM χωρίς καθάρισμα.

Είναι εξοπλισμένη με Κάννες BERETTA τρίτης γενιάς και OPTIMA-CHOKES HIGH PERFORMANCE® για τέλειες κατανομές με μολύβδινα σκάγια, ατσάλινα σκάγια και ατσάλινα σκάγια υψηλής απόδοσης. Διαθέτει Κώνο σφήνωσης απαλής επιμήκυνσης για τέλειες κατανομές με όλα τα μεγέθη φυσιγγίων. Το STEELIUM®, το εξειδικευμένο ατσάλι BERETTA, προσφέρει διάτρηση βαθιάς οπής και εξέλαση σε κενό. Παραδίδεται σε νέα βαλίτσα (GIUGIARO DESIGN®) και με πλήρη αξεσουάρ. Έχει Κάννες: 66, 71 και 76 cm και υποστηρίζει Πιέσεις: 1.370 bars.

Beretta
Xplor A400 Unico
Πηγή: 
Beretta Hellas