Benelli Vinci Magnum Cal 12

Benelli Vinci Magnum Cal 12

Μια ημιαυτόματη καραμπίνα, απόλυτα ζυγισμένη, που λειτουργεί με το νέο πατενταρισμένο σύστημα της Benelli, περιλαμβάνει το σύστημα Comfort νέας γενιάς, για ακόμη ποιο χαμηλή ανάκρουση, και με τον μοναδικό τρόπο, τμηματοποίησης του όπλου, αφού χωρίζεται πανεύκολα σε τρία κομμάτια, παραμένοντας απόλυτα σταθερό, με πανεύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε κομμάτι της, για την συντήρηση και τον καθαρισμό της. 

Το σύστημα της κάννης αποτελεί την καρδιά του νέου μοντέλου. Εκεί μέσα λειτουργεί το νέο σύστημα αδρανείας, όπου βρίσκεται όλος ο κύριος μηχανισμός. Το πλεονέκτημα της κάννης, εκτός από τα κρυογενούς επεξεργασίας τσοκ 7cm, είναι ότι η Benelli κατάργησε το δακτυλίδι που ενώνει την κάννη με τον κορμό, με αποτέλεσμα η βλητική και η κατανομή του όπλου να παρουσιάσουν κατακόρυφη βελτίωση και απόλυτη σταθερότητα, μακροχρόνια.

Τέλος το στόχαστρο είναι οπτικής ίνας για ακόμη ποιό εύκολη και γρήγορη σκόπευση. Κοντάκι Vinci Stock Η Benelli, χάρη στο νέο πρωτοποριακό σύστημα αδρανείας που καταργεί τον σωλήνα κοντακίου μαζί με τους υπόλοιπους μηχανισμούς, κατάφερε να επανασχεδιάσει το κοντάκι της Vinci. Το κοντάκι έχει έχει το νέο σύστημα Comfort Plus, το οποίο μαζί με τα νέα πέλματα Air Cell, τα οποία είναι εναλλασσόμενα, όπως και οι ράχες και προσφέρουν ακόμα ποιο χαμηλή ανάκρουση.

Η ειδική του σχεδίαση δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά προσφέρει και πολύ καλύτερη επώμιση από όλα τα άλλα κυνηγετικά μέχρι τώρα. Τέλος το πρωτοποριακό κούμπωμα του κοντακιού απευθείας πάνω στην κάννη, προσφέρει γρήγορη διάσπαση του όπλου, καθώς και μία πολύ εύκολη και γρήγορη αλλαγή κλίσεων του κοντακιού, αφού όλα γίνονται πλέον με το χέρι, χωρίς να χρειάζονται εργαλεία.  Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ.

Benelli Vinci Magnum Cal 12
Benelli
gunsandroses.gr
Guns And Roses
Πηγή: 
Guns And Roses