Ατύχημα σε κυνήγι αγριογούρουνου

Ατύχημα σε κυνήγι αγριογούρουνου

Ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Στεφανιάδας Καρδίτσας, όταν ένας 51χρονος κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος έναν 54χρονο που κυνηγούσε μαζί του αγριογούρουνα. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το KarditsaLive.net, εξέλαβε τον φίλο του ως θήραμα με αποτέλεσμα να πατήσει την σκανδάλη και να τον τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα. Οι δύο κυνηγοί συμμετείχαν σε κυνήγι αγριογούρουνων μαζί με άλλα πέντε άτομα. Ο τραυματισμός του 54χρονου θεωρείται σοβαρός, ενώ ήδη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 51χρονου κυνηγού. Η όλη επιχείρηση ήταν εξαιρετικά επίπονη λόγω του δύσβατου σημείου στο οποίο είχε τραυματισθεί ο άτυχος κυνηγός. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης κλήθηκε ελικόπτερο για την μεταφορά του, ωστόσο δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το σημείο με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η μεταφορά του αρχικά στο Κ.Υ. Μουζακίου και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Με την αφορμή της είδησης αυτής, θα επιστήσουμε για ακόμα μια φορά την προσοχή των συναδέλφων κυνηγών, ενώ είναι αυτή μια ευκαιρία να τονίσουμε ότι πρέπει να μεριμνούμε όλοι μας για τη λήψη μέτρων ασφαλείας στο κυνήγι μας.

Ατύχημα
Αγριογούρουνο
Κυνήγι Αγριογούρουνου
Πηγή: 
karditsalive.net
Θήραμα: