Άρβυλα AKU UTAH TOP GTX

Ένα από τα βασικά στοιχεία του εξοπλισμού ενός κυνηγού είναι και τα άρβυλα που φορά. Είναι πολύ βασική επιλογή, καθώς το πόδι πρέπει να προστατεύεται επαρκώς από τις σκληροτράχηλες επιφάνειες, ενώ ταυτόχρονα τα άρβυλα θα πρέπει να μας δίνουν την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων αλλά να αντέχουν και στις καταπονήσεις και τον πιθανό φόρτο που μπορεί να έχει μια εξωτερική δραστηριότητα. Η εξίσωση φαίνεται κάπως δύσκολη στη λύση της, αλλά υπάρχουν προτάσεις στην αγορά που ικανοποιούν τις παραπάνω συνθήκες.

Τα κυνηγετικά άρβυλα της AKU, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Survival Club είναι μια άκρως ικανοποιητική λύση, με σόλα που δεν μαζεύει εύκολα λάσπη, συνδυάζοντας την αντοχή με το μαλακό και άνετο πάτημα. Συνδυασμό των παραπάνω στοιχείων προσφέρει το μοντέλο AKU UTAH TOP GTX. Είναι ιδανικό για απαιτητικούς κυνηγούς οι οποίοι θέλουν ένα άρβυλο για πολύωρη χρήση σε δύσκολα και σκληρά εδάφη κάτω από αντίξοες συνθήκες. Επίσης είναι κατάλληλο και για ορειβάτες οι οποίοι πρέπει να μεταφέρουν μεγάλα βάρη σε μεγάλες αποστάσεις.

Aυτό που μετράει πλέον στα άρβυλα, και που είναι καθοριστικός παράγοντας για να αγοράσει κανείς ένα καλύτερο και λίγο ακριβότερο προϊόν είναι η τεχνολογία και η ποιότητα τους. Για αυτό το λόγο ψάξαμε και αναλύουμε για τους επισκέπτες μας τις καινοτομίες του συγκεκριμένου προϊόντος. Ας δούμε τι αναφέρει η εταιρεία Survival Club στην ιστοσελίδα της:

1. Υλικό κατασκευής:  Γνήσιο μη αποψιλωμένο δέρμα Nubuck, εμποτισμένο με spray αδιαβροχοποίησης
2. Επένδυση: αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη GORE-TEX
3. Εξωτερική σόλα: Vibram Fourà 
4. Σκληρότητα πέλματος: μεγάλης σκληρότητας
5. Βάρος: 810 γραμ.
6. Λοιπά χαρακτηριστικά: υψηλή τεχνολογία κατασκευής για extreme δραστηριότητες. Ιδανικό για όσους αναζητούν θερμική άνεση σε πολύωρες δραστηριότητες με μεγάλους όγκους μεταφοράς κατά τη διάρκεια ενός δύσβατου οδοιπορικού αλλά και ευελιξία σε δραστηριότητες με ιδιαίτερη κίνηση όπως το κυνήγι. Επίσης δέχονται και crabons για τον πάγο, ενώ η ευέλικτη γλώσσα τους βοηθάει στην προσαρμογή και στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Η εξαιρετική διαπνοή στο πόδι και η απόλυτη προσαρμογή επιτυγχάνεται χάρη στο σύστημα προσαρμογής του πέλματος  στη σόλα IMS 162 (Internal Midsole System).

Προφανώς, επειδή δεν είμαστε υποδηματοποιοί δεν τα καταλάβαμε και όλα! Αν έχετε και εσείς απορίες σας παραθέτουμε κάποιες λεπτομέρειες:
1. Τι είναι οι σόλες Vibram; Η Vibram είναι ίσως η γνωστότερη εταιρεία για σόλες ειδικών εφαρμογών παγκοσμίως. Για λεπτομέρειες της σόλας Fourà δείτε εδώ.
2. Τι είναι το GORE-TEX; Λεπτή μεμβράνη που κολλάει απ' ευθείας στην εσωτερική πλευρά του εξωτερικού υφάσματος ή αφήνεται ελεύθερη μεταξύ του εξωτερικού υφάσματος και της φόδρας. Η μεμβράνη GORE-TEX έχει γίνει σημείο αναφοράς ως προς το αδιαπέραστο της βροχής και το ελεύθερο της αναπνοής. Δείτε πως λειτουργεί η μεμβράνη GORE-TEX
3. Τι είναι το IMS; Μια προστατευτική εσωτερική σόλα, που προστατεύει από γλυστρίματα του ποδιού και απορροφά κραδασμούς. Αποτελεί μια τεχνολογία της AKU. Δείτε περισσότερα στο Techbook 2013 (σελ 20).
4. Τι άλλο σημαίνει υψηλή τεχνολογία; Δείτε όλη τη γραμμή παραγωγής σε αυτό το πολύ ωραίο βίντεο και θα καταλάβετε!

Νομίζω βλέποντας όλα αυτά γίνεται πιο κατανοητό σε όλους γιατί αυτή η αρβύλα δεν κοστίζει 30 Ευρώ!!!

Μπορείτε να αγοράσετε το άρβυλο  AKU UTAH TOP GTX είτε από τα καταστήματα του Survival Club (που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος), είτε από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα λιανικής στην περιοχή σας (επικοινωνήστε με την επιχείρηση για περισσότερες λεπτομέρειες).

Το στοιχείο που πρέπει να τονιστεί εδώ είναι ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων στο Survival.gr σε μεγάλο εύρος τιμών και σχεδίων προκειμένου να μπορεί κανείς να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει τόσο αισθητικά όσο και οικονομικά. Μερικά μοντέλα, μάλιστα, βρίσκονται σε προσφορά, ενώ άλλα συνοδεύονται από κάποιο δώρο. Για να δείτε όλες τις επιλογές μοντέλων που έχετε αρκεί να κάνετε κλικ εδώ ή εδώ.

Καλές ορεινές εξορμήσεις!

 

Ποιά είναι η εταιρεία AKU;


Η AKU είναι μία διεθνούς λειτουργίας εταιρεία που ιδρύθηκε το 1990 από τον Galliano Bordin και εδρεύει στη Montebelluna της Ιταλίας, μια περιοχή γνωστή παγκοσμίως ως ένα σημαντικό κέντρο στην παραγωγή τεχνικών υποδημάτων. Ο Bordin, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας, είχε προηγούμενα ιδρύσει και την Dinsport με στόχο να παράγει άρβυλα για βουνό. Σήμερα, ενώ πολλά ανταγωνιστικά σήματα έχουν μεταφέρει την παραγωγή τους αποκλειστικά στην Άπω Ανατολή, τα περισσότερα υποδήματα της AKU επιδεικνύουν ακόμα τη διάσημη "Made in Italy" ετικέτα. Νέες μέθοδοι και υλικά συνεχώς διερευνώνται για να κρατήσουν την AKU στην αιχμή της τεχνολογίας, διατηρώντας τη χειροποίητη νοοτροπία κατασκευής υποδημάτων από το οποίο η εταιρεία ξεκίνησε. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας και των παραδοσιακών τεχξικών των υποδηματοποιών υπόσχεται να διατηρήσει την ανάπτυξη της AKU στο απώτερο μέλλον.

Αυτό που χαρακτηρίζει ένα άρβυλο AKU, είναι η ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται στις λεπτομέρειες και στην τεχνική της κατασκευής του υποδήματος. Η κατασκευή του παπουτσιού χρειάζεται μια τρισδιάστατη μελέτη. Δεν είναι μόνο ότι η εξωτερική εμφάνιση και ο σχεδιασμός πρέπει να είναι καλαίσθητα, αλλά και η «ερμηνεία» της ανθρώπινης μορφολογίας του ποδιού πρέπει να είναι καλά μελετημένη. Αυτή είναι η περιοχή στην οποία η AKU υπερέχει. Μέσα από χρόνια εμπειρίας και δοκιμών, η τρέχουσα συλλογή της AKU έχει πολλά ιδιόκτητα μυστικά αλλά και τις κατάλληλες τεχνολογίες που της επιτρέπουν να προσφέρει κάποια από τα καλύτερα στην εφαρμογή άρβυλα στην αγορά.

άρβυλα κυνηγιού
AKU
AKU UTAH TOP GTX
Τιμή: 
220.41€

Survival Club

Κατάστημα Κηφισιάς
Λεωφ. Κηφισίας 232
145 62 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 210 8019751
Φαξ: 210 8019751
Κατάστημα Μοναστηράκι
Κυνέτου 4 (κάθετη στην Ηφαίστου)
105 55 Μοναστηράκι
Τηλέφωνο: 210 3212420
Φαξ: 210 3250875
Έδρα Κηφισιά (Υποστήριξη e-shop & τηλεφωνικές πωλήσεις)
Νικοτσάρα 10 & Κηφισίας 200
145 62 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 210 8011015 - 210 8011763 (Πωλ)
Φαξ: 210 8017634

Η εταιρεία μας ξεκινάει το 1986 στο Μοναστηράκι να εμπορεύεται είδη κυνηγιού, ορειβασίας, επιβίωσης, camping και στρατιωτικό εξοπλισμό. Το 1990, με έδρα την Κηφισιά ανοίγει το δεύτερο υποκατάστημά της. Παράλληλα, δημιουργεί το Survival Club προσφέροντας ειδικές τιμές για τα μέλη του, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη ταχυδρομικών πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Το 2008 προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις νέες τάσεις της εποχής, ξεκινάμε την λειτουργία του online καταστήματος www.survival.gr μέσα από το οποίο προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων επιβίωσης, κυνηγιού, στρατιωτικών ειδών, ειδών camping κλπ στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι δίνουμε την δυνατότητα στους λάτρεις του είδους να αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμούν μέσα από το σπίτι τους γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια. Η γκάμα των προϊόντων που μπορεί να βρει κανείς στο κατάστημα μας αυξάνεται καθημερινά ώστε να ανταποκρινόμαστε στην ζήτηση της αγοράς. Παράλληλα συνεχίζουμε την ανάπτυξη των καταστημάτων μας στην Αθήνα έχοντας βάλει ως στόχο την καθιέρωση μας στις καρδιές όλων των ανθρώπων που αγαπάνε αυτό που κάνουμε.

Από την έναρξή μας μέχρι σήμερα, στόχος μας παραμένει η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών - μελών μας και η διασφάλιση υψηλής ποιότητας σε όλα τα είδη που προσφέρουμε, αφού εμείς πρώτοι από όλους είμαστε οι λάτρεις των ειδών αυτών. Μερικές από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα μεταξύ άλλων είναι η AKU (υποδήματα κυνηγιού), η STARFORCE (επιχειρησιακά υποδήματα), η KA-BAR (μαχαίρια), SOG (μαχαίρια), BCB (εξοπλισμός επιβίωσης), η SURPLUS (είδη ένδυσης), η EUMAR (εξοπλισμός επιβίωσης) και τέλος η TRU-SPEC, κατασκευάστρια επιχειρησιακών στολών με τις υψηλότερες προδιαγραφές παγκοσμίως.  Στις αγορές των προϊόντων που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος υπάρχει έκπτωση 10%, πέρα των εκπτωτικών περιόδων.

Αναζητήστε κάποια από τα προϊόντα μας:

- Αεροβόλα όπλα - Air Soft - Αναρρίχηση - Αστυνομικά είδη - Βιβλία - Γυαλιά -  Δώρα - Διάφορα - Είδη αυτοκινήτου - Είδη θαλάσσης - Είδη κυνηγιού -  Εκδρομή - Camping - Ένδυση - Κυάλια - Μαχαίρια - ματσέτες - σουγιάδες - σπαθιά - Πολυεργαλεία - Πυξίδες, αλτίμετρα, ρολόγια - Σημαίες, σήματα, διακριτικά - Στρατιωτικά είδη - Τσεκούρια, πτυοσκάπανα - Τυφέκια κυνηγιού - Υπόδηση - Φακοί

Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων:
Μοναστηράκι
Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 09:00-15:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:00-19:30
Κυριακή 09:00-13:00

Κηφισιά
Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 09:00-15:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:30-20:30