Άρβυλα AKU PILGRIM GTX

To Pilgrim είναι ένα άρβυλο το οποίο αναπτύχθηκε για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι ειδικές μονάδες στρατού σε κάθε τους δραστηριότητα. Κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τους US Navy Seals και κατόπιν μπήκε στη γραμμή παραγωγής λόγω της τεράστιας επιτυχίας του.  Είναι πλήρως αδιάβροχο με αυξημένη διαπνοή και γρήγορο στέγνωμα. Ο αφρός από EVA παρέχει απορρόφηση κραδασμών ενώ το ύψος μέχρι τον αστράγαλο προστατεύει το πόδι παρέχοντας ταυτόχρονα σταθερότητα. Η σόλα προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα εδάφη χάρη στο βαθύ πέλμα που διαθέτει.

Το μοντέλο GTX διαθέτει το διαπνέον σύστημα 3D AIR 8000® που το καθιστά ιδανικό για κάθε περίσταση που απαιτεί αδιαβροχοποίηση και αυξημένη διαπνοή του ποδιού. Η Gore Tex μεμβράνη στο Pilgrim, παρέχει 30% περισσότερη διαπνοή από τα συμβατικά συστήματα Gore Tex. 

Στην πρωτοποριακή κατασκευή του έρχονται να ενσωματωθούν το σύστημα μεσόσολας της AKU IMS με τον ιδιαίτερα ανθεκτικό αφρό EVA 3mm προσφέροντας βέλτιστη απορρόφηση κραδασμών κατά τη χρήση του ακόμα και στα πιο ανώμαλα εδάφη. Ο αφρός στο μπροστινό μέρος γίνεται 5mm , ενώ στο πίσω μέρος 17mm κατανέμοντας έτσι το βάρος όπου χρειάζεται.

Το Pilgrim είναι κατάλληλο για μεγάλα ταξίδια και δραστηριότητες. Γι αυτό διαθέτει μεγάλης ανθεκτικότητας εξωτερική σόλα από Vibram με βαθιές αυλακώσεις για να παρέχει ιδανική πρόσφυση σε κάθε είδους έδαφος και να μην κουράζει το πόδι κατά τη χρήση του.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν εδώ!

Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Survival με 197,91 ευρώ από 219,90 ευρω !

 

 

άρβυλο
survival
AKU PILGRIM GTX
Πηγή: 
www.survival.gr