Απολογισμός της εκδήλωσης «Κυνήγι και Διαδίκτυο»

Απολογισμός της εκδήλωσης «Κυνήγι και Διαδίκτυο»

Mε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/4/2017 η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΩΡΙΩΝ στα πλαίσια της κυνηγετικής έκθεσης «Κυνηγεσία 2017», με επίσημο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Νίκο Παπαδόδημα.

Κατά το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της ΚΣΕ ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα στο χώρο του κυνηγίου, τις σχέσεις με τον αρμόδιο υφυπουργό, Σωκράτη Φάμελλο, κλπ. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Ωρίωνα, Θωμάς Μπατσέλας, ανέλυσε το θέμα «Κυνήγι και Διαδίκτυο, πλεονεκτήματα και κίνδυνοι από τα social media». Στην ιστοσελίδα ww.orion.net.gr έχει ήδη αναρτηθεί το βίντεο, η παρουσίαση, καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

O Ωρίων ευχαριστά τη διοργανώτρια «Αλφα Ωμέγα Εκδόσεις ΕΠΕ» για τη φιλοξενία στους χώρους της έκθεσης «Κυνηγεσία 2017». Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Δημήτρη Στριλάκο, τη Θεανώ Καρούτα και βεβαίως τον Νίκο Λελούδα για την υποστήριξή τους. Ευχαριστίες πηγαίνουν, επίσης, στον Νίκο Παπαδόδημα που αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει στην εκδήλωση, στα μέλη του Ωρίωνα που βοήθησαν στην προετοιμασία της εκδήλωσης, καθώς και στους εκπροσώπους των κυνηγετικών μέσων ενημέρωσης, στα στελέχη των Κυνηγετικών Οργανώσεων και στους απλούς κυνηγούς που παραβρέθηκαν. 

Ωρίων
Κυνήγι και Διαδίκτυο
Κυνηγεσία 2017
Πηγή: 
Ωρίων