Το ανθεκτικό Kyocera Torque

Το ανθεκτικό Kyocera Torque

Το Kyocera Torque είναι ένα smartphone που μπορεί να αντεπεξέλθει στις κακουχίες της σκληρής χρήσης και να συνοδεύσει τον κυνηγό στις εξορμήσεις του στο βουνό. 

Πρόκειται για ένα μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 4,5 ιντσών, με ανάλυση 1280×720 pixels, στο εσωτερικό του έχει έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon χρονισμένο στο 1,4 GHz, ενώ η οθόνη του μπορεί να δεχτεί εντολές ακόμα και από όσους φορούν γάντια. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3.100 mAh, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα 8 Megapixel και στο εμπρός μία ακόμα με ανάλυση στα 2 Megapixel.

Το λειτουργικό σύστημα του Kyocera Torque είναι το Android 4.4 KitKat. Η ικανότητα αντοχής του Kyocera Torque στις κακουχίες ορίζεται από το γεγονός ότι λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα IPX5 και IPX8, στοιχείο που σημαίνει ότι μπορεί να πέσει πάνω του νερό, να μείνει σε λειτουργία για 30 λεπτά μέσα σε βάθος 1,5 μέτρου, δεν το επηρεάζει η σκόνη, ούτε οι κραδασμοί, ενώ μπορεί να αντέξει και στις ακραίες θερμοκρασίες από τους -21 έως και τους 50 βαθμούς Κελσίου για 3 ώρες.

Θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο Mobile World Congress 2015 στην Βαρκελώνη, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία την άνοιξη.

Kyocera
Kyocera Torque
Android
MWC 2015
Πηγή: 
pestaola.gr