Αντάμωμα των κυνηγών της Φθιώτιδας

Αντάμωμα των κυνηγών της Φθιώτιδας

Οι κυνηγοί της Φθιώτιδας και όλοι όσοι αγαπούν τη φύση και την ομορφιά της, ετοιμάζονται να συναντηθούν σε μία ακόμα κυνηγετική Κυριακή.

Όπως μας ενημερώνει ο εμπνευστής της ιδέας αυτής, Θανάσης Γιαννόπουλος, η κυνηγετική Κυριακή ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε εδώ και δεκαοχτώ χρόνια. Ο ίδιος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του τα εξής: "Σκέφθηκα ότι στο ωραίο χωριό μου όπως και η επωνυμία το μαρτυρεί ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ, είναι κατάλληλο να κάνουμε ένα αντάμωμα όλοι οι κυνηγοί της Φθιώτιδας και όλοι όσοι αγαπούν τη φύση και την ομορφιά. Με τους κυνηγετικούς συλλόγους του νομού μας κόβουμε την καθιερωμένη πίτα μας".

"Η γιορτή αυτή γίνεται την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου και μας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσουμε για την χρονιά που πέρασε και να οραματιστούμε το μέλλον. Η παρουσία σας στο Περίβλεπτο της Φθιώτιδας στις 28 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., θα μου δώσει ξεχωριστή χαρά και σε διαβεβαιώνω πως ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να χαρεί την ομορφιά της ελληνικής φύσης και να απολαύσει τα αγαθά που προσφέρει απλόχερα".

Ραντεβού στο Περίβλεπτο, λοιπόν!

Φθιώτιδα
Θανάσης Γιαννόπουλος
Πηγή: 
Δελτίο Τύπου