Ανακοίνωση ΚΣ Ελλάδος για τη συκοφαντία εναντίον των κυνηγών

Ανακοίνωση ΚΣ Ελλάδος για τη συκοφαντία εναντίον των κυνηγών

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώνει ότι οι υβριστικοί και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί εναντίον των κυνηγών παίρνουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος εκπροσωπώντας τους 200.000 κυνηγούς της χώρας, οι οποίοι μαζί με τα 7.500.000 Ευρωπαίων κυνηγών ασκούν τη νόμιμη δραστηριότητα της θήρας, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του Δημοσιογράφου κ. Παπαδημητρίου ο οποίος από τον Τηλεοπτικό σταθμό του SKAI προσέβαλε την τιμή και υπόληψη των Ελλήνων κυνηγών χαρακτηρίζοντάς τους ως «κατά συρροή δολοφόνους» που πρέπει να είναι «δακτυλοδεικτούμενοι» από την κοινωνία.

Για την υπεράσπιση της εντιμότητας, αξιοπρέπειας και της νομιμότητας των 200.000 Ελλήνων κυνηγών, η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος έχει ήδη δώσει εντολή στους Νομικούς της προκειμένου να εξαντληθούν όλα τα ένδικα μέσα που η σχετική Νομοθεσία προβλέπει.

H Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου εξέδωσε νέα ανακοίνωση για το θέμα σημείωνοντας τα εξής: 

Σε συνέχεια της από 9 Ιουλίου 2014 ανακοίνωσής μας με την οποία ενημερώνουμε ότι η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα εναντίον του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου και ζητούμε την συστράτευση όλων των κυνηγετικών οργανώσεων, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου και την Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας για την άμεση ανταπόκριση τους οι οποίες συντάσσονται στην από κοινού άσκηση της σχετικής μηνύσεως.

 

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος με ανακοίνωσή της επίσης προσφεύγει στην δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου Παπαδημητρίου για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της τιμής και της υπόληψης των Ελλήνων κυνηγών.

Είναι δεδομένο ότι οι κυνηγετικές οργανώσεις οι οποίες έχουν ταχθεί στην υπεράσπιση των κυνηγετικών συμφερόντων και την προάσπιση του Ελληνικού ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγίου που είναι διεθνώς αποδεκτή και συμβατή δραστηριότητα με το φυσικό περιβάλλον δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να σπιλώσουν και να υπονομεύσουν τους αγώνες μας και την υπόστασή μας. 

 

Με δεδομένη λοιπόν την προσφυγή του τριτοβάθμιου οργάνου των κυνηγετικών οργανώσεων (Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος) είναι αυτονόητο ότι θα τεθούμε υπό την ομπρέλα της στην κοινή και ομαδοποιημένη αυτή επιδίωξή μας για την καταδίκη του συκοφάντη. Ανεξάρτητα δε αυτού, ατομικά και με την ιδιότητα μου ως κυνηγός υποβάλλω και προσωπική μήνυση εναντίον του συκοφάντη δημοσιογράφου. 

Μπάμπης Παπαδημητρίου
Κατά συρροή δολοφόνοι
Ανακοίνωση
ΣΚΑΙ
Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος
Πηγή: 
ΚΣ Ελλάδος