Αγωνιστείτε για καλό σκοπό και δοκιμάστε νέο εξοπλισμό!

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος θα πραγματοποιήσει φιλανθρωπικό αγώνα compak sporting την Κυριακή στις 14 Δεκεμβρίου και ώρα 9.00 στο σκοπευτήριο «Ωρίων» Πυργετού.

Ο αγώνας είναι 50 στόχων και το κόστος της συμμετοχής είναι 25 ευρώ. Σημαντικό μέρος του  χρηματικό ποσό θα διατεθεί στον «Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες "Αμυμώνη"». Με αυτό τον τρόπο οι συμμετέχοντας θα συμβάλλουν αυτές τις γιορτινές μέρες προς το σημαντικό έργο που επιτελεί ο σύλλογος. Η εκδήλωση περιλαμβάνει και απονομή βραβεύσεων Περιφερειακού και Κυπέλου Ελλάδας ενώ υπάρχει δωρεάν μεταφορά από και προς την Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχών μπορείτε να καλέσετε στο 6942465842.

Παράλληλα με την εκδήλωση, και συγκεκριμένα στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, στο σκοπευτήριο Πυργετού, οι λάτρεις του κυνηγιού και της σκοποβολής θα μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν επώνυμες μάρκες απαραίτητου εξοπλισμού με έκπτωση 10 %. Τα Κέντρα Ακοής Otomed, επίσημος αντιπρόσωπων των ωτοασπίδων CENS, των γυαλιών Pilla και των γαντιών WacWet θα βρίσκονται στο σκοπευτήριο Πυργετού από το Σάββατο στις 12.00 έως και την επόμενη μέρα στις 17.00 για να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε εξοπλισμό Max Gear.  

Max Gear 

 

 

Ελληνική ομοσπονδία σκοποβολής
σκοπευτήριο Πυργετού
Μaxgear