3ο Κυνηγετικό Αντάμωμα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”

3ο Κυνηγετικό Αντάμωμα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”

Ένα αντάμωμα όλων των κυνηγών, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, που έγινε πλέον Θεσμός.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στην περιοχή της Ζώνης Εκπαίδευσης Σκύλων μεταξύ Νέας Μεσήμβριας και Πενταλόφου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: Η σωστή μορφολογία και ο τρόπος εργασίας σκύλων Φέρμας και (για πρώτη φορά) και Ιχνηλατών. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των σκύλων από τους κυνηγούς στα τερέν.

Στην συνέχεια την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Γιάππος Αχιλλέας καλώντας τον πρόεδρο του Κ.Σ. Αμπελοκήπων, Απόστολο Γιαπουτζή, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε η βράβευση του μέλους του Κ.Σ. Αμπελοκήπων, κ Χριστόφορου Κουκουτζέλη, με απονομή αναμνηστικής πλακέτας , ως τον ‘Περιβαλλοντικά Ευαίσθητο Κυνηγό’ για το 2018. Επειδή η κυνοφιλία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κυνήγι, το Δ. Σ. του συλλόγου τίμησε και απένειμε πλακέτες στους σκύλους που διακρίθηκαν σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

  • ZARA DE LA PALMOSA Αναπλ/κή Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μ.Ε. 2018 Κυν, Α.Γονιδάκης . Ιδ. Μ. Κλωνάρης
  • VERA Αναπλ/κή Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ε.Κ. 2018 Κυν.Χ. Κανίδης – Ιδ. Βαθρακοκοίλης – Σιδέρης
  • KAVADIAS OMIROS Αναπλ/κός Πρωταθλητής Ευρώπης Ε.Κ. 2018 Κυν. Δ. Παχής – Ιδ. Καβαδίας
  • LOQO DEL DND SERBIA Πρωταθλητής Ευρώπης μορφολογίας 2017 Ιδ. Ι. Φραγγίδης - Θ. Θεοχάρης

Ακολούθησε η αξιολόγηση των σκύλων και μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε με αναμνηστικά μετάλλια όλα τα μικρά παιδιά, το μέλλον μας, που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την όμορφη κυνηγετική - κυνοφιλική γιορτή. Το Δ.Σ. του συλλόγου, ευχαριστεί θερμά τις σκυλοτροφές ‘ DNB TRIALER’ τους Θ. ΘΕΟΧΑΡΗ -Ι. ΦΡΑΓΓΙΔΗ ΙΔ. STRIMONA’S F.I. , όλους όσους στήριξαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

3o Κυνηγετικό Αντάμωμα
Κ.Σ. Αμπελοκήπων
Πηγή: 
ΚΣ Αμπελοκήπων