Παϊδάκια ελαφιού με σάλτσα Brandy και μαύρο πιπέρι

Υλικά: 

4 τεμάχια Παϊδάκια Ελάφιου
1 κουταλιά σούπας σπασμένους Κόκκους Μαύρου Πιπεριού
1 κουταλιά σούπας Κόκκους Πράσινου Πιπεριού
½ κουταλάκι Μουστάρδα Dijon
½ φλιτζάνι Ζωμός Κρέατος
2/3 φλιτζανιού Κρέμα Γάλακτος
30 ml Brandy
25 ml Λάδι
30 γρμ. Βούτυρο
4 Κρεμμυδάκια Φρέσκα (ψιλοκομμένα)

Τρόπος παρασκευής: 

• Καρυκεύουμε τα παϊδάκια και τα σωτάρουμε ελαφρά για 2 – 3 λεπτά σε ένα τηγάνι με το λάδι. Μόλις ετοιμαστούν τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα κρατάμε κάπου ζεστά.
• Προσθέτουμε στο τηγάνι το βούτυρο και σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε την μουστάρδα τα πιπέρια και σβήνουμε με το Brandy.
• Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε στο τηγάνι το ζωμό κρέατος και την κρέμα γάλακτος. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι η σάλτσα να “δέσει”.
• Ελέγχουμε για το αλάτι, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε την σάλτσα πάνω από το κρέας.
• Τα σερβίρουμε ζεστά

Θήραμα: 
Ελάφι
Πηγή: 

Cook in love